Overspel of vreemdgaan

Overspel of vreemdgaan gebeurt meestal stiekem. Niet veel mensen geven makkelijk toe dat ze wel eens vreemd zijn gegaan. Om die reden zijn er maar weinig betrouwbare cijfers bekend maar het feit dat er alleen al in Nederland circa 1.600.000 mensen rondlopen die buitenechtelijk zijn verwekt, geeft al aan hoe groot de omvang is. Uit een onlangs gehouden onderzoek naar overspel in Nederland blijkt dat ongeveer 25 procent van de Nederlanders wel eens vreemd gaat of vreemd gegaan is. Een ongewenste situatie die soms niet zonder consequenties is!

Heeft u bijvoorbeeld bepaalde (financiële) afspraken met uw partner, maar verdenkt u hem of haar van overspel? Werkt u partner vaak tot laat over maar gelooft u zijn beweegredenen niet? Dan kunnen wij dit onderzoeken! Middels observatie, fotografie of andere technieken, kunnen we discreet en onopvallend achterhalen en bewijslast verzamelen omtrent een buitenechtelijke relatie. Enkele signalen van vreemd gaan kunnen zijn een zogenaamde overvolle zakelijke agenda, verminderde zin in intimiteit of vaak stiekem bellen of sms/whatsappen. Maar ook angst wanneer u zijn of haar telefoon binnen handbereik heeft of opvallende ijdelheid kunnen duiden op vreemdgaan.

Een onderzoek dient natuurlijk integer en eerlijk gevoerd te worden, want niet alle signalen betekenen ook meteen vreemdgaan. En ook wanneer u wettelijk bewijslast wilt hebben, raden wij aan een gespecialiseerd recherchebureau in te schakelen. Wij werken onopvallend en discreet. Misschien blijkt er helemaal geen sprake van overspel te zijn, dan hoeft uw partner ook niet te weten dat u daar bezorgd over was of er onderzoek naar uitgevoerd heeft. En is er wel wat aan de hand, dan wilt u dat toch zeker weten! Onzekerheid zal uw relatie alleen maar verslechteren. Graag adviseren wij u daarom ook over de mogelijkheden en onze werkwijze.

 

Overspel Vreemdgaan onderzoek