Camera observatie

Wij verzorgen de verhuur of advies bij de aankoop van camera observatie systemen. Bij bepaalde situaties is het gewenst camera’s te installeren om misstanden binnen uw organisatie te kunnen bewijzen. Wij adviseren u graag bij de wettelijke mogelijkheden om camera observatie toe te passen, bij bijvoorbeeld diefstal, verduistering, vandalisme, intimidatie, persoonsbewaking of ander doeleinden. Wij zijn gediplomeerd volgens de kaders van de privacygedragdscode en kunnen u de informatie verschaffen die u nodig heeft om wettige bewijsvoering te hebben van onrechtmatige of ongewenste omstandigheden.

Neemt u gerust contact op voor meer informatie en/of een intake.

Bewakingscamera’s hebben ook een hoge preventieve werking. Met een goed camerasysteem kunt u zich beschermen tegen schades door uw medewerkers of door vreemden veroorzaakt. Er zijn tegenwoordig een groot aantal camerasystemen te koop; bedraad, draadloos, highdefinition, op afstand te bedienen, heimelijk opgehangen of juist opvallend, alleen intern te bekijken of juist een combinatie van diverse eigenschappen. Wij adviseren graag voor een optimale mix tussen de specificaties en kwaliteit, bruikbaarheid, snelheid en budget. Zo verzorgen wij een passende levering van een camerasysteem en de installatie er van. Verder is er ook allerlei randapparatuur zoals hdd-recorders, monitoren, draadloze netwerken, (heimelijke) behuizingen, smartphone koppelingen, etc, etc.

Heimelijke observatie

Wij hebben ook ervaring met het geheim opnemen van situaties, welk binnen de wettelijke kaders in uitzonderlijke gevallen toegestaan is als bewijsmateriaal. Zo kun je denken aan camera’s in een bril, pen, radio, akte-tas, jas, stropdas… noem maar op.  Zo kunnen we bijvoorbeeld zakelijke meetings, mystery gesprekken of andere belangrijke omstandigheden filmen en vastleggen in een visuele rapportage.  Het gebruik van de ‘spy camera’ apparatuur bespreken wij graag persoonlijk met u in een vrijblijvende intake. Bel of mail gerust…

 

Camera Bewaking