Technisch

Wij maken gebruik van moderne geavanceerde detective technieken en onderzoeksmethoden. Of het nou gaat om het plaatsen van onopvallende camera’s en afluisterapparatuur of laboratoriumonderzoeken op het gebied van DNA, vingerafdrukken of andere (chemische) sporen… Ons doel is altijd de waarheidsvinding en het vergaren van bewijs.

Binnen de wettelijke kaders is er veel mogelijk om misstanden op te sporen. Bij voertuigen kunnen bijvoorbeeld GPS trackers geplaatst worden die de locatie van het object exact aan kunnen geven waardoor wij verdachten kunnen traceren en volgen. En wat te denken van uitgebreide digitale recherche in computers en netwerken, om digitale fraude binnen uw bedrijf te onderzoeken. Voor elk specialisme een andere specialist.

Wij hebben tevens de beschikbaarheid over camera- en geluidsapparatuur in aktetassen, stropdassen, pennen, aanstekers, wekkers, rookmelders of  andere onopvallende gebruiksvoorwerpen. Maar ook kan er in bepaalde situaties gebruik gemaakt worden van drones (onopvallende bestuurbare vliegtuigjes met camera) wanneer bewijsvoering uit de lucht gewenst is.

Enkele voorbeelden van opsporingstechnieken. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met ons.

 

spy camera Spionage Cam technisch