Bedrijfsrecherche

Vermoedt u diefstal, verduistering, fraudes, intimidaties, corruptie, spionage of andere onregelmatigheden binnen uw bedrijf dan bent u bij ons op het goede adres. BNNR BV biedt bedrijfsrecherchediensten in de breedste zin van het woord.  Wij zullen tijdens een vrijblijvende intake met u de vermoedens en feiten bespreken waarin een aantal onderwerpen aan bod komen, zoals de problemen die er zijn (of vermoedens), het doel van het onderzoek, de wettelijke kaders, de middelen, tarieven, manier van rapportage en natuurlijk de geheimhouding. Wij zijn ons ter degen bewust dat wij tijdens onze onderzoeken veel te weten kunnen komen over uw bedrijf, daarom benadrukken wij onze integriteit en betrouwbaarheid graag extra. Wij werken discreet en zullen nimmer uw gevoelige bedrijfsinformatie delen met anderen, volgens de wettelijke kaders.

Na de intake kunnen wij u voorzien van ons plan van aanpak en de prijsopgave. Wij zullen daarbij met u bespreken op welke manier het onderzoek kan plaatsvinden, hoe de communicatie zal verlopen, welke gegevens en informatie wij verder nodig hebben en hoe we de doelen kunnen bewaken. Wanneer u zich kunt vinden in het plan van aanpak in de offerte, dan gaan wij aan de slag!

Op onze website staan een aantal voorbeelden en situaties van onderzoeken, maar buiten deze vormen van fraude, misstanden en onregelmatigheden, kunnen er natuurlijk veel meer omstandigheden voorkomen. Aarzel daarom niet contact op te nemen voor een informatief gesprek.

Enkele onderzoeksonderwerpen:

BNNR BV. Betrouwbaar, onafhankelijk, discreet en integer.

 

Bedrijfsrecherche BNNR BV Investigations