Documentverificatie

Wij hebben ruime ervaring met de controle en verificatie van echtheid van documenten. Bijvoorbeeld voor het vaststellen van de echtheid van paspoorten, identiteitsbewijzen, internationale valuta, geboortebewijzen, diploma’s of andere waardedocumenten. Ook kunnen we bemiddelen in vaststelling van echtheid in kunst, certificaten of diepere (laboratorium) onderzoeken naar de achterliggende bronnen en echtheid van documenten.

De verificatie van paspoorten, identiteitsbewijzen, geld, certificaten of andere waardedocumenten kan op diverse manieren gedaan worden, zowel digitaal als handmatig. Ook kunnen wij adviseren over hoe u of uw medewerkers zelf het beste documenten op authenticiteit controleren en vervalsingen herkennen.

Advies over documentcontrole, vervalsingen en look-a-likes herkennen

Wij hebben in het verleden onder andere gewerkt met documentexperts bij de ABN AMRO, Koninklijke Marechaussee (Nationaal bureau documenten) en Interpol waardoor wij ook trainingen, workshops en digitale tools kunnen verschaffen op het gebied van ID en valuta controle. Praktijkgerichte methodes om u en/of uw medewerkers te trainen in kennis en vaardigheden voor een effectieve controle.

Geautomatiseerde authenticiteit checkers

Heeft u vaak te maken met de controle van paspoorten, identiteitsbewijzen, rijbewijzen, verblijfsvergunningen, geboorte-aktes of valuta, dan raden wij een geautomatiseerd systeem aan met een achterliggende service of documentdatabase. Hierbij staan ook een aantal optionele tools ter beschikking zoals het archiveren van uw documenten en specifieke apps voor directe verificatie. Wij kunnen u helpen deze tools te selecteren, de programma’s te installeren en implementeren en zo te stroomlijnen met de dagelijkse gang van zaken op uw kantoren.

 

Documentcontrole