Vernielingen aantonen

Wij kunnen opzettelijke vernielingen aantonen aan bijvoorbeeld uw auto, woning of andere waardevolle bezittingen. Er zijn allerlei mogelijkheden zoals observatie, plaatsing van camera’s of sporenonderzoeken. Zo verzamelen we bewijslast ter ondersteuning van juridische stappen of juist voor een eigen confronterend gesprek met de dader.

Weinig is meer frustrerend dan een grote opzettelijke kras op de auto of een steen door de ruit. Wij kunnen dit stoppen, zowel preventief, als via opsporing van de daders. Middels diverse technieken observeren we de personen die rondom uw kostbare goederen verblijven. Camera’s, observatietechnieken of buurt-interviews zijn enkele gebruikte methoden maar ook meer geavanceerde technieken zijn in te zetten. En vaak lost de aanwezigheid van duidelijke camera’s of bordjes met ’toezicht’ al een hoop op.

Tijdens een vrijblijvende intake op de locatie, kunnen wij advies geven over het stappenplan en de te ondernemen acties. Aarzel daarom niet contact op te nemen voor meer informatie.

 

Vernieling opsporen rechechebureau